Varför ska jag testa CryptoLoan?

CryptoLoan är en smart utlåningsprodukt skapad för att uppfylla investerarnas höga efterfråga. CryptoLoan ger möjlighet att utnyttja potentialen i dina kryptotillgångar och ta del av deras värde utan att sälja dem. CryptoLoan erbjuder lån med Bitcoin som säkerhet, och du kan låna upp till 150 000 kronor för dina privata behov eller affärsbehov utan att sälja din kryptovaluta.

Hur kan man låna?

Låneprocessen är enkel – låntagaren ansöker via CryptoLoans hemsida och skickar beräknad säkerhet i form av bitcoin till långivarens Bitcoin-plånbok. Lånebeloppet i svenska kronor överförs sedan till låntagarens bankkonto. Den överlåtna säkerheten ägs nu av lånegivaren.

Vad är minsta och högsta belopp som man kan låna?

CryptoLoan erbjuder lägsta kreditgräns på 5 000 kr och högsta kreditgräns på 150 000 kr. Vänligen notera att CryptoLoan erbjuder lån med säkerhet – lånebeloppet som du kan låna får inte överskrida en belåningsgrad på 50 %.

I vilken valuta kan man låna?

För tillfället, är det endast möjligt att låna i svenska kronor.

Hur återbetalar man?

Låntagaren får betala fakturan månadsvis och är skyldig att betala i tid. Så snart som lånet och räntan är återbetalade, överförs säkerheten i form av bitcoin automatiskt tillbaka till låntagaren.

Vad kan man använda lånet till?

CryptoLoans lån är avsedda för låntagarens personliga behov – privata behov eller affärsbehov.

Är det ett lån med säkerhet?

Ja, CryptoLoan är ett lån med säkerhet eftersom låntagare ska överföra säkerhet i form av Bitcoin (belåningsgrad på 50 %).

Vilken typ av kryptovalutor som säkerhet godkänns?

För tillfället är det endast bitcoin (BTC) som godkänns som säkerhet.

Varför är blockkedjan den bästa säkerheten?

Blockkedjan kännetecknas av att vara ogenomträngliga och säkra system. Det är ett pålitligt system där ingen tredje part är inblandad. Och dessutom möjliggör blockkedjor transparanta och offentliga transaktioner som gör det möjligt att undvika bedrägerier. Kryptotillgångar är billigare att skicka och lagra.

Vilken kryptobörs samarbetar CryptoLoan med?

För tillfället samarbetar CryptoLoan med Bitstamp.

Vilken årsränta erbjuder ni?

Den årliga räntan för CryptoLoans lån är 40 %. Låntagare kan välja att betala minsta månadsbetalningen, återbetala hela lånet på en gång eller göra extra amorteringar. Om lånet inklusive ränta återbetalas i tid tillkommer det inga extra avgifter.

Vad kostar det att överföra Bitcoin?

Transaktionsavgiften för BTC beror på efterfrågan på överföringstjänster på kryptomarknaden och andra faktorer. Transaktionsavgiften kommer att beräknas under den första Bitcoin-transaktionen och dras av från säkerhetens värde.

Tillkommer det några andra kostnader?

Förutom transaktionskostnaden ovan, tillkommer det inga andra kostnader.

När är kreditservice öppen?

Du kan ansöka om lån dygnet runt. Din ansökan kommer att behandlas under kundtjänstens öppettider måndag till fredag från 8:30 till 17:00. Vanligtvis kan vi behandla en låneansökan inom 1 timme.

Hur kan jag kontakta CryptoLoan?

Du kan mejla oss på info@cryptoloan.se, ringa på 0757575023 eller via fax: 0757575043. Dessutom kan du även chatta med oss via vår hemsida.
Chatta med oss!